Wekelijkse lessen – jaarprogramma

Lesdagen en tijden

Het hele jaar door worden er in Makkum doordeweeks lessen gegeven op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Met ingang van het cursusjaar 2020-2021 komt de dinsdag, in elk geval voorlopig, te vervallen.
Aanvang: 9.00 uur
Einde: 17.00 uur
Lunchpauze: 12.30 uur – 13.30 uur

Aanmelding

Het aantal deelnemers per dag is beperkt om iedere bouwer voldoende tijd en aandacht te kunnen geven. Aanmelden kan via de mail of door het invullen van het contactformulier. Toelating geschiedt op volgorde van aanmelding.

Het is mogelijk om een vaste dag of een vast dagdeel (ochtend of middag) in de week te komen. Maar dat is zeker geen verplichting. Ook bouwers met onregelmatige deelname-opties kunnen een instrument komen bouwen.

Leskaarten en kosten

De school werkt met een leskaarten-systeem waarbij de genoten lessen zowel in de digitale agenda genoteerd staan als op de leskaart afgetekend worden. Een leskaart is één jaar geldig vanaf de datum van ingang.

Er zijn verschillende soorten leskaarten:

6 hele lesdagen€ 290,-
10 hele lesdagen€ 418,-
20 hele lesdagen€ 640,-
10 halve lesdagen€ 250,-
20 halve lesdagen€ 455,-
30 halve lesdagen€ 555,-

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een afgesproken les moet afzeggen: je bent ziek of er komt iets tussen. Meld dit zo snel mogelijk via de mail. Afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van de les zijn kosteloos. Wordt het later, dan brengen we de les in rekening, tenzij je een vervanger hebt die jouw plek kan innemen.

Data

De lessen voor dit seizoen zijn inmiddels al weer in volle gang, maar je kunt je nog steeds aanmelden. Schrijf je in via het contactformulier op de site of stuur een mailtje naar nederlandsevioolbouwschool@gmail.com.

In 2020 is vrijdag 18 december de laatste les vóór de kerstvakantie. In januari 2021 beginnen we weer op woensdag 6 januari en de laatste wekelijkse lesdag vóór de zomer is vrijdag 11 juni (nog gevolgd door een bouwweekend).